Don't go out without your makeup on 'cause you'll never know when you're gonna meet your Destiny !

duminică, 28 februarie 2016

Colectia de Machiaj | Produse pentru SPRANCENE

Hello again, beauty !

Am inceput postarile din seria "Colectia de Machiaj" si astazi iti prezint produsele pentru sprancene pe care le am si le folosesc (atat pt uz personal cat si pentru clientele mele dragi).

Sunt produse de la Make-up Shop (Nyx, Glazel Visage),ELF,Melkior, Essence pe care le indragesc si care au intrat in kit-ul meu PRO dupa testari indelungate, deci Sunt FOARTE BUNE ! Trust me, i'm a Make-up Artist :)

Sa nu lungim vorba prea mult, oricum se anunta o postare destul de lunga.


vineri, 26 februarie 2016

Pudra RIMMEL Stay Matte | Review


Mi-am dat seama ca inca nu am un review pe blog despre pudra mea preferata deci astazi o sa iti prezint pudra Stay Matte de la RIMMEL London in nuanta Transparent.



joi, 25 februarie 2016

Beauty News | Noutati de la MELKIOR


Hello, my beauties !

Astazi o sa va prezint cateva produse noi de la Melkior ! Sunt foarte entuziasmata de fiecare data cand firma mea de suflet lanseaza cate un produs pentru ca sunt sigura ca ma va incanta la fel ca toate celelalte !

Nici acestea nu fac exceptie si daca doriti sa vedeti despre ce noutati este vorba keep on reading !




miercuri, 24 februarie 2016


    Colaboratori :




Melkior.ro



Inglot Romania



Sleek Ink Pot | Review

Mi-am dat seama ca desi iubesc tusul Ink Pot de la SLEEK, nu am apucat sa ii fac un review pe blog. Si tare rau imi pare pentru ca acesta este un produs excelent care m-a incantat inca de la primele utilizari.



duminică, 21 februarie 2016

INGLOT Brush 5FS

Buna draga mea  ! Bine te-am regasit in micul meu joc de make-up :)

Astazi iti voi vorbi despre o pensula foarte draga mie, care imi place pentru ca este foarte versatila si cu atat mai mult cu cat a fost un cadou din partea celor de la INGLOT ROMANIA , carora le multumesc din suflet !




sâmbătă, 20 februarie 2016

Fard de pleoape MELKIOR - Volcano | Swatch & Review



Buna din nou ! Bine te-am regasit pe blogul meu, la un nou review marca MELKIOR <3

Stii deja cat imi plac produsele lor, nu are rost sa intru in detalii. Astazi voi face review-ul inca unui produs primit cadou de la Dana si anume minunatul fard Volcano de la Melkior. De ce minunatul?  SIMPLU : pentru ca este intr-adevar minunat, cum sunt toate fardurile lor de altfel.




miercuri, 17 februarie 2016

INGLOT Freedom System CONCEALER | Review



Buna, fata frumoasa ! DA, TU ! Cea care citeste acum... m-am hotarat sa ma adresez tie personal pentru ca esti speciala. Si iti multumesc, prin acest articol, ca "ma" citesti si ca iti iei 10 minute din viata ta urmarind postarea mea. Thank you !

 Acum sa revenim... astazi voi vorbi despre corectorul de la Inglot, un produs pe care l-am iubit de la prima aplicare ! ( de fapt, mi-a placut consistenta lui inca de cand l-am luat din micul patratel magic de tester, dinainte sa il aplic pe piele :) )






duminică, 14 februarie 2016

FAVORITELE lunii Ianuarie

Buna fetelor !

Stiu ca este putin cam tarziu pentru aceasta postare, la jumatatea lunii februarie, insa cum abia am terminat sesiunea... am o oarecare scuza.. nu? :))
Sa stiti ca asteptarea a meritat, produsele sunt numai unul si unul.
 Deci daca vreti sa aflati ce produse m-au incantat in luna ianuarie si ce parere am despre fiecare va invit sa cititi in continuare .



*poza de grup* :))

sâmbătă, 13 februarie 2016

HERBALIFE SKIN - Results Kit | Review

Hei hei hei !

Bine v-am regasit pe blog ! Azi nu lungim vorba... direct la fapte.

Va spuneam acum 10 zile pe pagina de Facebook ca testez kit-ul Herbalife Skin. In mod normal trebuia sa revin in 7 zile, insa mi-a ajuns mai mult si cum imi place atat de mult, am zis sa il testez suplimentar :) 


luni, 8 februarie 2016

INGLOT REVIEW - AMC Pressed Powder no 64

Hei hei hei ! Ce mai faceti fetelor?
Va bucurati de vremea aceasta frumoasa, de aproape-primavara ?
Eu sigur da ! Si daca tot vorbim de primavara, caldura, soare... (i miss you, naughty Summer ) astazi va voi vorbi despre un bronzer... ei bine, nu e facut sa fie bronzer, este o pudra , dar cititi in continuare si aflati de ce imi place asa de mult !

Deci ati ghicit, astazi vorbesc despre un brand mult-iubit si care a intrat cu succes in inima mea (si adanc in portofelul meu :)) ) mania INGLOT sau Cum am descoperit bronzerul perfect <3 




miercuri, 3 februarie 2016

Ruj Melkior Deep LOVE ( sau cat de "In Love" sunt cu produsele Melkior )


Buna fetelor ! Bine v-am regatit pe blogul meu :* I missed you, girls ! >:D<

Astazi o sa va vorbesc despre inca un produs de la firma mea de suflet Melkior. Este vorba despre rujul clasic Deep Love (Intr-adevar este o iubire "mare" intre mine si produsele MELKIOR)





Adauga un comentariu