Don't go out without your makeup on 'cause you'll never know when you're gonna meet your Destiny !

vineri, 11 martie 2016

Beauty News | Noua colectie MELKIOR - Be Yourself



Melkior lanseaza o noua colectie - BE Yourself - o colectie in tendinte, o colectie care iti dezvaluie personalitatea. 

Intr-o lume in care predomina virtualul si personajele ireale, in care se propun mereu modele de urmat, este important sa te regasesti pe tine insati, sa fii tu insati si sa poti sa iti scoti masca si sa fii asa cum esti cu adevarat.
Infatisarea noastra adevarata este cea mai seducatoare. Autenticul are cel mai mult farmec.
Be yourself de la Melkior este o colectie in care te regasesti si poti sa le transmiti celorlalti ca nu suntem fiinte ireale ci fiinte pline de viata care iubesc, simt, descopera...
Fii tu insati...



In cadrul colectiei Be Yourself poti gasi 4 noi produse pe cat de atragatoare pe atat de bune. (Trust me, i've tested them :) )





Fixator pentru machiaj

Noul Fixator pentru machiaj de la Melkior are rolul de a creste rezistenta machiajului, timp in care asigura o senzatie imediata de bine si prospetime. Pastreaza machiajul impecabil pe tot parcursul zilei. Contine Aloe Vera. Aplicat la finalul rutinei zilnice de machiaj, fixatorul de machiaj asigura o hidratare continua si confort. Se pulverizeaza de la o distanta de minim 30 cm de fata.

Pretul este de 49.90 lei si primiti o sticluta de 100ml care iti va ajunge un timp indelungat pentru ca este nevoie de o cantitate mica - 2 3 pulverizari pentru toata suprafata fetei. 
Il puteti cumpara din magazinele Melkior sau il puteti comanda de pe site-ul Melkior.

Little tip: nu este nevoie folosirea zilnica a unui spray de fixare a machiajului. Este recomandat mai ales in ocaziile speciale unde avem nevoie de o rezistenta mare sau in momentele in care dorim o reimprospatare .





Noile rujuri in nuantele Express Yourself, Boudeuse, Pink Attitude

Melkior a lansat noua gama de rujuri clasice: Express Yourself, Boudeuse, Pink Attitude. Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care nu migreaza si rezista in timp. Se aplica usor si omogen, nu usuca buzele si prezinta un efect de durata, asigurand o senzatie placuta imediata pe buze.
Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. 
Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.



Express Yourself

Boudeuse

Pink Attitude

 Mai jos puteti vedea si swatch-urile rujurilor. Boudeuse este preferata mea, a voastra care este?



Express Yourself, Pink Attitude, Boudeuse


Pretul acestor rujuri este de 39.90 lei si le puteti comanda de pe site-ul Melkior.ro de aici.


Iar ASTAZI Melkior are pentru tine o oferta: 20 lei CADOU la 70 lei cumparati. Ce mai astepti?


Cum ti se pare noua colectie Melkor Be Yourself? Ce ti-ar placea sa incerci?

Daca vrei sa citesti si alte review-uri si pareri despre alte produse de la MELKIOR poti accesa link-ul acesta unde gasesti ceea ce te intereseaza:) 

Nu uita sa te abonezi, sa ma urmaresti prin Google Friend Connect (*in stanga blogului, butonul albastru Join This Site*), sa dai like si share paginii  My Makeup Game  si astept comentariile tale !

Iar daca ai la randul tau un blog lasa-mi link-ul in comentarii. Mi-ar placea sa "te citesc" :)


Pana data viitoare..

 



XoXo
Alexa
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu