Don't go out without your makeup on 'cause you'll never know when you're gonna meet your Destiny !

marți, 29 martie 2016

Beauty News : MELKIOR completeaza colectia Be Yourself


Dupa cum va spuneam in articolul de aici Melkior a lansat noua colectie Be Yourself si nu s-a oprit aici. Acum colectia este completata de 4 nuante noi de farduri si de setul de pensule "My Little Secrets" . Mai multe detalii despre aceste produse si swatch-uri va asteapta in randurile de mai jos.
So... Enjoy ! :*








Farduri de pleoape Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams

Colectia Be Yourself de la Melkior aduce 4 noi farduri de pleoape in culori delicioase: Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams. Se gasesc atat sub forma de fard la cutie cu oglinda, cat si sub forma de rezerva. Sunt culori foarte pigmentate care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, sunt rezistente in timp si se aplica uniform.

Puteti cumpara aceste farduri la pretul de 27 lei pentru fardul la cutie si 17 lei pentru rezerva. Le puteti achizitiona fie din magazin fie de pe site-ul Melkior de aici. 


 Chocolate - este o nuanta de maro-gri, mata, asemanatoare cu Ethereal insa mai inchisa. Mi se pare perfecta pentru sprancene si eu o voi cumpara sigur cu acest scop.


 Dreams - o nuanta de verde albastrui, un Alien mai deschis, care ma duce cu gandul la mare. 



Love Letters - un roz bon-bon, acea nuanta de Barbie Pink, superba si foarte pigmentata. Ar putea fi folosit si ca blush insa trebuie sa aveti in minte ca este un roz cu subton rece. 


 Sweet Nectar - de departe favoritul meu <3. Este o nuanta de piersiciu, nude, culoarea pielii care este perfect pentru a blendui si a pierde fardurile in piele. Este un MUST in kit-ul oricui si chiar il recomand.


Puteti vedea si swatch-urile fardurilor mai jos, in diferite lumini.
 Motivul pentru care arata asa, putin patat, este ca am incercat fond de ten inainte pe mana si fardurile s-au fixat. Si inca bine, s-au sters foarte greu de pe mana, ceea ce este specific fardurilor de la Melkior :)


Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams

Dreams, Chocolate, Sweet Nectar, Love Letters





Setul de pensule My Little Secrets
 
 Pe langa cele 4 farduri s-a alaturat colectiei si acest minunat set de pensule  "My Little Secrets". Sunt foarte practice, travel friendly, incap cu usurinta in poseta si principalul avantaj este ca 3 pensule din 5 sunt cu capat dublu. Deci practic este un set de 8 pensule, micut si dragut care ajuta la aplicarea uniforma si naturala a produselor de machiaj.

Iata ce contine setul “My little secrets”:
 
1.   -Pensula pentru fond de ten (nylon): ajuta la aplicarea uniforma si naturala a fondului de ten lichid si crema.

2.   -Pensula pentru pudra (par capra): permite aplicarea uniforma si naturala a pudrei.

3.   -Pensula pentru contur si blending (par ponei): este ideala pentru estomparea fardului de pleoape; de asemenea, este potrivita pentru aplicarea fardului de pleoape sau a iluminatorului.

4.   -Pensula oblica pentru sprancene si estompare (par ponei/cauciuc): este ideala pentru a crea conturul sprancenelor si estomparea fardurilor.

5.   -Pensula pentru corector si buze (nylon): este potrivita pentru aplicarea corectorului de ten sau a anticearcanului si a rujului de buze.


Pretul acestui set de 5 pensule (practic 8) este de 149,90 lei si il puteti cumpara din magazinele Melkior sau il puteti comanda de pe site-ul Melkior.












Pe voi ce va tenteaza din noua colectie? Ce produse v-ar placea sa incercati? 


Nu uita sa te abonezi, sa ma urmaresti prin Google Friend Connect (*butonul albastru Join This Site*), sa dai like si share paginii  My Makeup Game  si astept comentariile tale !

Iar daca ai la randul tau un blog lasa-mi link-ul in comentarii. Mi-ar placea sa "te citesc" :)


Pana data viitoare...




XoXo
Alexa


Daca vrei sa tinem legatura te astept cu drag pe : Facebook , Google+, Instagram, Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu